Meginemassage

Detta är en akupressurmassage där muskler och akupressurpunkter stimuleras. När vi stimulerar dessa områden får kroppen hjälp att lösa upp spänningar och stagnationer både fysiskt och emotionellt.
Detta frigör kraft som stärker kroppen och individens egen självläkande förmåga.

Helkropps akupressurmassage, 60 min           700kr

Upp

Lunamassage

Detta är en akupressurmassage där muskler och akupressurpunkter stimuleras. När vi stimulerar dessa områden får kroppen hjälp att lösa upp spänningar och stagnationer både fysiskt och emotionellt. Detta frigör kraft som stärker kroppen och individens egen självläkande förmåga. Här lägger vi fokus på nacken och ryggen.

Halvkropps akupressurmassage, 30 min           400kr

Upp

Taktilmassage

Detta är en mjuk och lugn avslappnings- och beröringsmassage. Metoden är väl beprövad och kan beskrivas som ordlös kommunikation.

Helkropps massage, 60 min           700kr
Halvkropps massage, 30 min         400kr

Upp


Zonterapi

Det är en behandlingsmetod där fötternas reflexzoner stimuleras. En av världens äldsta metod för att starta kroppens egen förmåga till självläkning.

Zonterapi, 30 minuter           400kr

UppSamtal och rÅdgivning

Vi kan samtala om det kroppsliga, själsliga och det andliga, allt mellan himmel och jord. Inget är för stort eller för litet.
I samtalet är det fokus på dig och hur du ska finna vägar till att hitta din kraft.

Samtal och rådgivning, 60 minuter           700kr

Upp


Naturterapeutisk konsultation

Ett möte där vi tillsammans söker naturliga vägar till din hälsa och ditt välbefinnande, genom att lägga ett hälsopussel.
Det är oftast flera orsaker till att ohälsa uppstått därför är det viktigt att försöka se helheten.
Detta gör vi genom att använda livets fyra stora pusselbitar; det fysiska, känslomässiga, mentala och andliga. Naturmedicinska behandlingar används efter att man fått en konsultation.
Då bestämmer vi tillsammans hur man ska gå vidare, det kan vara genom akupressurmassage, akupressur,                                                          moxning, kopping, zonterapi, kostråd och örtmedicin.

Genom samtal lägger vi ett hälsopussel, 60 minuter           700kr

UppKontaktinformation

Helandeterapi

Mitt sätt att jobba med kropp, med att höja vare unik persons livskraft (livskvalite, livslust, energi), är genom samtal, massage, zonterapi och rådgivning vid samma tillfälle.
Vanligt är att vi annars går till tre olika personer för att hjälpa ex. en terapeut, en massör och en coach.